Food & Travel

27 September 2011

Tasty Pot Sunway-Steamboat

I memang hantu Steamboat. Tak dpt disangkal lagi. Ape nak jadi, jadi lah. Paling kurang once a month adalah HARUS. Kali ni nak habaq mai smua cek nk p kat Sunway. Sape tak tau sane surga steamboat especially YUEN. Chicken wings is to die for, TIPU!!!! Gigih Q and berentap semate2 nak mencedok chicken wings yg bakal lesap dlm sekelip mate. Ooops. Nanti cite Yuen. La ni meh cita TASTY POT. Tasty Pot berhampiran dgn Yuen, tapi menghadap ke arah LDP. Nak lebih senang cite its opposite AmBank. X jumpe jugak ko google jer lah heh!.




Ok steamboat2 kat sini bukak selalu nya pukol 4pm. TIAP2 HARI! Sampai lah 12mlm-1am. Oh agak2 sape terdatang cepat tuh or sampai ke tgh mate hitam mkn dek kekenyangan, i rekemen sila ke spa or massage centre berdekatan. Osem bila urut dlu, pah tu ready tuk nomnomnomnom. Ade la buat skali due
Merata kat situ ade massage body and foot.



Meh jamah mate dulu baru bleh cite
.
.
.
.
.
.
TAHHHDAAAA~!
Ayam ni x leh kalah kan YUEN! Yuen no 1. Tapi sedap la jgk. And die garing. Eh cuba la, baru tau. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Copek laaa.. Lapa dah haa!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Pukul 2am memblog ni pon ase nak gegar kedai nih sekarang. OHMY! Laparr..~
Toooooooooooo many choices yang hadoo. Pilih lah mane yg mahu. Ketam nipah tuh x tahhann. Siap die sedia kan hammer tok bedal. So klu nak dtg dgn make up and hell heels, SORRY! Not this place. Disini utk berlawan siku punya tempat. 

Bamboo Lala bapak beso! Uhuk

Kat sini memang kedai die maha besar, lot tepi tuh 1 hal. Dah ke bukak sampai tingkat 3. So jgn berebut, and bergasak ye? 


 Ni choices of sayur and mee.




 Sila beratur utk mendapatkan Lamb Grill ini.
Penah rase sekali jerh. Not bad.



Hah selain mkn2an dlm gmbr ni die ade gak bakar2. Kuah asam die mak haiii, acap!!!! Selain ikan2 bako, ade die bako skali ape yg kite nak dr tray2 bahan mentah yg di sediakan. Tapi lame la nak nunggu die bako satu per satu, baik rendam je dlm sup tuh heh.

Byk choice kan..? Tu beza die dgn Yuen(tp Yuen sos Johnnys syiot. Manthop!)

Ah senang cite p sendri and tgk sendri. 

Ini harga berapa utk sekapla.. Byr 1 kali, makan berkali2.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Meh tgk KESUDAHANnye
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Macam JIN makang..
.
.
.
.
SO? Lets try

and

Enjoy Ur Meals babeh!

8 comments:

  1. Suka gambar ayam kat atas tuh.....nampak sedap sesangat2 sedap!!!!

    ReplyDelete
  2. wah, ada banyak pilihan
    yang hampir
    hampir saja mengghairahkan
    nafsu makan saya
    hahhh
    :D

    ReplyDelete
  3. tuh dia bila dh sudah makan...haru...haha

    ReplyDelete
  4. Hi, I have been visiting your blog. ¡Congratulations for your work! I invite you to visit my blog about literature, philosophy and films:
    http://alvarogomezcastro.over-blog.es

    Greetings from Santa Marta, Colombia

    ReplyDelete
  5. I was here last weekend but did not take any pictures, too many people and like a mad house but sure worth paying with such huge spread.

    ReplyDelete
  6. sangat teruja makanan itu.sangat lapar..........

    ReplyDelete
  7. semuanya sedap..wah kena makan sekarang ni dah pantang tak leh makan dah..

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D