Food & Travel

23 October 2011

BIG Visa Debit Card

GOSSSIP BARU!
Korang penah dgr tak natang ni??? BIG card! Hehhehe aku big, kad pon msti la big. Ok camni! AA ade keluar kan 1 lagi benefit utk pengguna2nya. Iaitu BIG card yg perlu di daftar atas nama kita utk dapatkan REWARD setiap kali kite terbang! Sape tak suke REWARD, tol x? Drp jalan sane sini habih duit tpi puas ati  x dapat ape. So sekarang, bg menggantikan penat lelah korang crik duit, buang duit... AA ade mencipta hadiah utk menggantikan kepenatan kelelahan uols itu dgn KAD BIG ini.
Nak tahu dgn lebih clear, sila ke AAbig

 Make it short- Kad ni akan me reward stiap kali korang beli tix flight. Berape point korang dpt sekali beli beratus or beribu, sila check laman sesawang yg aku bg tadi. 
Reward free tix???? Sape x nak babe!

Aku??? Mesti la dah register. Die htr je emel trus aku register. Oh ya, RM10 diperlukan utk dptkan keahlian sekali dgn kad ni. Bagi yang xde Credit Card? Mmg bole register sebab die debit kad.  FYI kami suami isteri x penah pakai pon  duit plastik itu. Suami ku tak kasi pakai. (Walaupon ade niat nak apply sorok2 ni :p) Bagi yang dah terrrbeli tix tanpa apply this card, jgn hantuk pale kat dinding, sbb nye die ade option kat 'manage booking' uols, dimane kat situ uols bole edit blk ur form n letak kan no ahli BIG anda. So jgn lepas kan peluang utk kumpul point seberapa banyak yg bole!!!! Cayalah AA. Aku mmg sokong benda alah ni 101%

I lafffff u la AA! Walaupon flight ko mcm bus kdg2! Kokak khaw punya! Lembab! System on9 haprak! Cincai! Malapetaka! Sume la ade. Tp aku tetapppppp sokong mu. AA dihati! Kalau xde AA ni, mampuih aku tak rase kemane2!

So for those yg suke bejalan, apply copek. Jgn esok2 baru nk terhegeh2 apply! Pastu claim AA wat keje lambat. Yappedaaa~

Fernandes, jasa mu dikenang.. Thanks cha.

8 comments:

  1. wow.. utk mereka yg rajin berjalan...

    ReplyDelete
  2. cambest je..tapi xmampu lagi nak jalan2 naik flight..sob sob~

    ReplyDelete
  3. hehehhe aku dah ada kad ni heheheh :D next trip baru start kolek2 point....by the way ni kad debit kita kena topup taw!

    ReplyDelete
  4. mmg best utk kaki melancong seperti kamu :)

    ReplyDelete
  5. ain..he2x..mama terpakai credit card lah !!..ha2x..bole ckp ter ke?..mama belum register big ni lagi..lepas ni mama register ok !!..thanks ain..

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D