Food & Travel

24 October 2011

Istana Hotel


Mak ai! Becinta ase eh nak buat entry kali nih. Itu yg sampai amik cite yg paling ringkas skali. Bagi memendekkan cito. Kehkehkehkehkeh.. Tabik mendada aku pd kwn2 lain yang rajin up entry.

Ok entry kali ni awal2 lagi nak koba kan entry ni sebagai entry 'pucuk dicita ulam mendatang'. Sobab apo? Sobab sumo FREE. Ngehngehngeh. Tenqiu sistah. Murah laaa joki ko long. Harap2 invite la kami lagik. Setiap kali die ade kerje di KL jerh die pasti akan ke Istana Hotel. So setiap kali tuh juga lah dia akan menjemput adik2nya yg bdekatan(kL) ni untuk bersembang2 dgn nya. Sll kami ke HRC. Tapi kali ni lain sikit. Die terlebih baik utk dapatkan extra bilik plak utk kami. Allah long,,susah2 jo mokasih la. Sok2 bagi la lagi yo?

Kami sampai sana petang. Depa dah sampai dlu semalam. So plan terus dgn anak2 untuk ke swimming pool. Mandi manda yok.

 Nice kan?


 Tak Tahhhannn...


Alim anak2 buah ku pakai swimming suit tutup2 belaka. Bagus2! 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Selesai mandi manda reramai, baru la naik bilik and bersiap terus utk dinner. Jom tengok bilik free. Hhehhe suke aku!

 Our Room


 Our Room2


 Part ni suke. Suhweet jerh


 Xde keje, sampai dalam bilik air.. Layannnnn~



 The tub.





 enterprem iklan 1

 Enterprem iklan 2

Enterprem iklan 3

Solosai siap! Jom makan.
 Memang kalau dah terjun dalam air, lapa dan skill menghayun dagu pasti merembes2 nak di practice kan. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(pict:google)



 Yummeh




 Buffet serve! 




 Yummeh




 K.long n famly. Baju biru tu dikecuali kan. Itu bibik yg byk songel!




Ini k.lang and famly. 

Oh nak terima kasih jugak kat along sbb buffet kami jugek die yg blanje.. Vahvahvah pjg umur, murah rezki along. Mwah mwah! 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Selesai menghayun dagu. Kami lepak lobby utk dengar live band. Nak ke HRC tdk lah, porut dah berat, lobby pon jadik.. Anak2 pon bleh main2 kat lobi. Dalam gambar ni xde anak buah ku 2 org lelaki, 1 anak along, 1 anak alang. Sbb eh paham2 la anak lelaki. Dah berlari tah kemane. Lagipon lepak lobby sbb Hotel Istana nak bagi complimentary cake chocolate utk kami. Sbb along member utk Hotel Istana n reward cukop point kot.. Entah yang penting FREE. Perot konyang. Ahaks.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah sental buffet pon bleh isik gak lagi kan? NO PROBLEM! Kami mmg kuat makan. Especially hubby n me.

 Speechless. Memang sedap gils! Logo tuh pon chocolate Ctk!

 Somel Sugar

 Along family

 Harus ade

 Sakan mkn minum bagai. Drinks also along blanje! Selalu camni kan best :p


@Lobby ade curut. Ctk boxes die :)

The Live Band! 


So agak2 dah penat, kami pon naik utk zZzZzZzZz.


Begitu la ceritanya..
Selamat Malam uols!~

11 comments:

  1. hamboii sakan....jelezzzz...hikhik

    ReplyDelete
  2. hamboii sakan....jelezzzz...hikhik

    ReplyDelete
  3. ain..mama pun selalu diundang kehotel free camni !!..bestkan?..semuanya ditanggung beres !!..tunjuk je apa nak makan..ha2x..yg belanja mama `uda` !!

    ReplyDelete
  4. wuu jeles betul la..
    gi ramai2 pulak tu seronoknya :)

    ReplyDelete
  5. Kalau pegi togede-gede, nak2 pree.... Syiookkk owhhh... Hehehehe

    ReplyDelete
  6. beb best2...lagi2 free double triple la bestnye...huhu

    ReplyDelete
  7. apa ajer kojer ko nok......jenjalan ajerk....>_<

    ReplyDelete
  8. bestnyer...dapat hotel hebat lak tue. jeles nyerr

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D