Food & Travel

18 October 2011

Baby malang :(


SEE this video!
Sorry out of topic.Bukan cite Travel, bkn cite Food.
NI cite pasal nyawa.. Aku tatau la sikap ape lagi yg bole dilabelkan utk org2 yg mcm ni. OK FINE! Langgar lari tuh 1 hal perangai binatang. TAKUT n LARI? Ok aku terima la alasan binatang tuh. Tapi ape masalah org yang lalu lalang kat situ????? Ini yg aku tak leh belah AHSOH tuh boleh angkat letak tepi?????? Je????? Tu je yg ko mampu buat??? 18 org k yang lalu depan mate je. Ya Allah.. Nangis tgk :(

**BULETIN UTAMA 18OCT2011 - Bayi selamat dan masih kritikal di hospital.
Hope die kembali sihat :'(

8 comments:

  1. Its about human or animal.... some human like animal, but most animal always behave like a human...
    (think)

    ReplyDelete
  2. sedih juga mama bila tgk video tu !!..manusia semakin hilang sifat kasih sayang & tolong menolongnya..hu2x..

    ReplyDelete
  3. Hurmmm.. Itu la die Ma. Harap2 jgn ada la berlaku di persekitaran kita. Jauh2 kan lah.. Nauzubillah. Seriua sy tgk. Nasib dia mungkin lebih cerah if die dpt pertolongan awal. :(

    ReplyDelete
  4. otg kat sana dh xada moral n sivik...mungkin diorg xleh bezakan org dgn haiwan kot...harap2 xblaku kat malaysia

    ReplyDelete
  5. I think I've seen this on the news earlier. Many people in that area (according to the post news discussion) are afraid to meddle in stuff like that coz in the end they're the ones being blamed for it. Anyway, I guess people should be more emphatic. And ask themselves, what if it's their sons or daughters who will be treated like that?

    Take care!

    Myke
    Show Me Your Look Today
    The Pinoy Wanderer

    ReplyDelete
  6. Helo Myke..

    I just found out why those ppl were not helping. Now i know :) They scared for being blame n sue by the victim. Poor baby :(

    U2 TC

    ReplyDelete
  7. hmmm...dah xder nilai kemanusiaan...mmg kesian kt baby tuh..:(

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D