Food & Travel

22 October 2011

SEGMEN TERHARU kuasa3

Disebabkan aku ni memang baik hati dan dah tentu aku ni newbie, aku selalu jerh p visit kawan2 blogger yg selalu update blog dorang. Bila rase thibur and excited je  aku akan komen and follow kalau belom follow..
Menyeronokkan! Semua kehidupan kita adalah menyeronokkan. Cuma cara je berbeza. Lagi2 perkara yang kita x terfikir nak buat or jarang buat.. Tp tgk kawan2 blogger lain buat, bole jadi eksited n sengih sorang2 aku depan lappy ni bace cite korang. So nak dipendekkan cita, aku yg suke mkn ni selalu je ke blog Puan Manis sorang ni. 
Sbb die suke prepare food utk hubby die.. Mcm cute2 je aku rase. Sape x sayang suami khaaan? So mmg selalu la aku intey blog die. Menu and food die simple and mcm main2. Tapi bila siap n ready to eat haaa khauuu!!! Aku pon belom terbuat lagi mcm tuh. CHEESECAKE! Lamb chop segale!!!! Ko hadoo? Aku nan hadoo.. Skang nak dijadikan cite, Aku ingt aku je suke blog die, skali tgk ptg ni dia ade join segmen 'Serius Blog ni menarik perhatian aku'  yg di organize oleh adik Lyssa and die telah memilih blog 
~We Gain & We Spent~
Ohhhh~ terharu Maru aku dibuatnye. Khaaau ade? Ngehngehngeh jgn marah! Sy newbie,poser! Terimas Cik Gayah yg meriah kerana memilih blog  yg tak seberapa ni. So bagi tanda penghargaanku , memandangkan nk join segmen Lyssa tuh dah tamat, so aku akan letak blog Cik Gayah di dalam blog pilihan aku. Dan akan meng'share' kan segala entry blog nye ke dlm FB aku utk dibace oleh rakan2 ku di FB. Aku akan share post mu bermula dr hari ini sehingga hujung bulan ni.  So pd Cik Gayah, sila lah keluarkan segala skill2 mu.
Aku pecaya, sure ramai kwn2 aku yg menjenguk menu mu itu :) Salam Perkenalan dr ku.. 

14 comments:

  1. wah join segmen ya ain..gud luck !!..mesti dia pandai masak..nanti mama yg tak berapa nak pandai masak ni..ha2x..terjah blog dia !!..

    ReplyDelete
  2. Xpandai join la Mama.. Cuma nak ucap kan tanda penghargaan kat Cik Gayah kite ni. Itu la die buat simple2 and slamber je.. Skali tgk dah siap.. Rse terpanggil utk buat :)

    ReplyDelete
  3. blog kite tak jenguk pun.. mane tau kot2 best.. hee...

    ReplyDelete
  4. owh...guling2 smbil nanges...cik gayah xpandai masak plus malas nk masak...cume bile pembawakan gini mule la google cr resepi utk menangi perut suami...sedih plus terharu nie...uwaaaa...wtevr pon i will follow ths blog n n3 poreber n eber...gitu...thnkx FM...semangat nk wat2 pandai masak nie...huhu...lebiu...

    ReplyDelete
  5. Pondok usang n sis Nurul sbb sedap la kite follow uols.. Leka baca.

    ReplyDelete
  6. gudluck kak..segmen terharu tu..kalau join pasti terharu kan >.<

    p/s:thanks atas nasihat akak tu..kadang2 buat citer lain je kalau org tanye..hehehe

    ReplyDelete
  7. wah good luck ye..banyak betul segmen and contest sekarang
    semput nk join :)

    ReplyDelete
  8. Hahahha.. sis semua, ni bkn segmen. xjoin pon mne2 segmen, xreti. ni cume nk ucap terimakasih kat cik gayah je sbb die pilih kte sbagai blog pilihan die.. :)

    ReplyDelete
  9. nak terjah jgk la blog die.. :) mesti ada resepi best2.. dah la xreti masak ni.. sdangkan xlama dah nk jd bini org :p

    ReplyDelete
  10. waaaa best la cik lyssa amek blog die :) tahniah sis

    ReplyDelete
  11. ternanti nanti bila agaknya tuan rumah nk buat special entry ttg blog sy ( amboi memaksa lak kan :) )

    ReplyDelete
  12. Vahvahvahvah..siapa la blog ku nak dbandingkan dgn blog bro Khairul.. Waduhhh

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D