Food & Travel

06 December 2011

Garrett Popcorn Malaysia

Garrett Popcorn

Sebelum ni selalu sangat dengar kenkawan cite pasal Garrett Popcorn nih. Memang rich dengan kemanisannya. But too bad Malaysia belum ada jual. Gila sedih. Kalau ada pon Singapore yang paling dekat. Nak pegi? InsyaAllah. Tapi semata2 utk this popcorn mcm tak la sanggup.

BUT! Now nak cerita Malaysia dah ade Garrett nih. YUMMEH!~ Memang x fikir banyak lah. Aku terus ke KLCC untuk menternak lemak. 


Flavor boleh pilih

Bayangkan lah sebelum ni Popcorn potong kaki(manis!) ni hanya ada jual di Chicago, New York, Hong Kong, Dubai, Singapore je. Now MALAYSIA ade. Cayalah!



Malaysia Store Locations

Lot C151, Concourse Floor, Suria KLCC
Kuala Lumpur City Centre 
Kuala Lumpur 50088

One Utama
Lot G139B, Ground Floor, 1Utama Shopping Centre 
Lebuh Bandar Utama, 
Petaling Jaya, Selangor 47800

Hubby b!


Flavor plak ade 9. HAMBEK kau. Gile banyak. Memang gile nak pilih. Aku pon rambang mate. Finally aku choose Caramel Crisp! 

Lain2 flavor:

The Chicago Mix
Caramel Crisp
Cheese Corn
Buttery
Almond Caramel Crisp
Pecan Caramel Crisp
Cashew Caramel Crisp
Macadamia Caramel Crisp
Plain


Tahdaa | 1 gallon
  


Pict:google |Yang ade nuts mahal sket taw



Cuba lah sekadar nak rasa.


Popcorn sgt besar n puas ati. Xde yg plain OK!

AND NOT TO FORGET


Halal insyaAllah


FOR MORE INFO ADD THEM Facebook



SELAMAT MENCUBA


**pasti menjadi kegemaran ku spt Amos



**err lasenza shop above 500 dpt discount 40%+10% PENGSAN





18 comments:

  1. kalau i makan pop corn, i pilih yg banyak caramel je, yg xbyk tu i tinggal kasi org lain mkn, hehehe

    ReplyDelete
  2. Kat sini takde lagi..
    Bekas dia pun cantik..^^

    ReplyDelete
  3. Waduhhh... wajib carik nih! (Kate nak diet kunun!) Akaka...

    ReplyDelete
  4. popcorn den takmo...tapi den nak tong popcorn tu yoooo heheeh buleh..:p

    ReplyDelete
  5. belanje..belanjeeeeeeeee.....



    *hadoi..ku bz sampai jd katak bwh tempurung dah..parah.parahhhh

    ReplyDelete
  6. sedapnya pop corn..mengidam ni..hehe

    ReplyDelete
  7. mcm-mcm perisa ye... dah mcm apam balik pulak.. hehe..

    ReplyDelete
  8. peh pop corn pon ada banyak perisa. okey baru taw. haha !

    ReplyDelete
  9. amboi2..dtg sini asyik layan pic.makanan je..he2x..

    ReplyDelete
  10. Glad you found us in KLCC! Hope you can visit again soon. Thanks for the nice post!

    ReplyDelete
  11. omak ai mahal...tak mampu akak dik..
    tp kalo duit terlebih2 apalah salahnya...berbaloi dek tekak kan.. :)

    ReplyDelete
  12. sedap kan! KLCC tu yg sebelah Candylicious kan. Very sedap

    ReplyDelete
  13. dah lama teringin...apsal la baru ni pegi KLCC tak perasan....huhuhu

    ReplyDelete
  14. :)
    Thanks for support garrett popcorn shop.
    Enjoy your popcorn.
    ATZ

    ReplyDelete
  15. Apakah sdh ada sertifikat halalnya? Is there any halal certificater for garret popcorn?

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D