Food & Travel

11 February 2012

Bubba Gump Shrimp


RUN FOREST RUN!

(click here)

BGS ni penah meletop2 dulu. Kat FB semua orang mcm nak pegi n try. Sebab nye makanan2 nya nampak cute. LOL. Cute sebab shrimp mcm 'terbang-terbang' bagai kat atas meja. 

So kami pon terpanggil la nak coba.. di The Curve

Tapi komen drp kami berdua.. So so sajo.. Xla indah mana..
Or lagi sekali kami tak reti. Mungkin!

So jom cuci mate..









For me makanan die biase2 jer.. 
So sape2 ade tips ke mkn kat sini? Mne la tau aku tak choose mane yg best ke..

SHARE infos meh..


22 comments:

  1. ehem teriur mama bila tgk pic.makanan ni..ha2x..rupa yg cantik tak semestinya sedap kan ain !!.. :)

    mama tak pernah lagi makan kat sini..

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lagi... selalu pi the curve tak pi litle penang cafe... remy lepak kat uncle lim's aje....
    peminat tegar laksa he3....

    ReplyDelete
  3. Tapi lily tgk gambar ni..semuanye sgt menyelerakan..hehe..ye lah kot..cantik tak semestinye sedap.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Nampak menu dia memang best lah....Kak Ros tak pernah pun sampai kat sini...he.he.he...

    ReplyDelete
  5. I never tried the food but i still remember clearly in 1994 when Forrest Gump and Benjamin Bufford "Bubba" Blue started an idea of a company called Bubba Gump Shrimp Company during their tour of duty in Vietnam war.It was all in the movie Forrest Gump and it made real in 1996 when the first Bubba Gump restaurant was open.

    I still love the movie tho i never tried the food.

    ReplyDelete
  6. KA- the 1 yg Tom Hank blakon blk tuh kan? "RUN FOREST RUN" :)

    ReplyDelete
  7. Yes.. I penah tgk yg tom hank blakon tuh jer.. LOL

    ReplyDelete
  8. Absolutely Me,

    Indeed. Tom Hanks jadi Forrest Gump. Run Forrest run..! and "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." among the memorable quotes.

    Sape yg belum pernah tengok movie ni silalah tengok. Menang 29 awards so far.

    ReplyDelete
  9. salam FM

    tempat bapak takdak bubba gump ni
    mamak gump ada le hehehe

    baru petang tadi pekena roti kosong 2 kpg lawan kuah dal hehehe

    ReplyDelete
  10. Wsalam bapak,

    Perghhhh... Minum plak tea tarik or kopi ooo.. Adededededehhh.. Kecuq dengo. (umur dh meningkat ni rse addicted plak mnum ayaq panaih)

    ReplyDelete
  11. Ungu kalau ada orang belanja sedap ajerr...hikhik

    ReplyDelete
  12. kat sini pun tak pernah try mkn lagi...huhu

    ReplyDelete
  13. tibe2 rs lapar plak, bile la org nk blnje mkn makanan sprti di atas .:p


    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. * sila jauhi contact lens korea or taiwan tuh..rm19?? no no no...tak bagus untuk mato...in a long term...mato dah la sepasang jer...sayangi la mato anda...:)

    ReplyDelete
  15. haiippp.... kami kat ikea hari Jumaat... rasa nak pi bgs tp sbb byk nak cari barang, maka nya lekat kat cafe situ je..

    femes emes jgk bgs ni kan... melompat2 pulak rasa nak pi.. sbb foto tu dasat..!!!

    ReplyDelete
  16. range harga bape ek? berminat ni nak g sane bile balik nt.

    ReplyDelete
  17. tak pernah try, tapi nampak menarik la..

    ReplyDelete
  18. sedap la nampak..tak penah lg makan kat sini..tgk pic ni terus terliur...hehehe

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D