Food & Travel

02 February 2012

Equatorial Bangi 2012


This is my 2nd time @ Equatorial Bangi. 1st time tahun lepas (2011). 

So xde ape la sangat nak cite.. Memang thumbs up untuk E-Bangi..

Sape2 nk tahu more pasal hotel ni, boleh click entry lame ku here

Untuk n3 ni plak jom cuci mate jerh.. Sbb tak larat nak bercerita benda yang sama kali ke-2. Hihihihihiihi
.
.
.
.
.
.
.
The Room


Tgh berkemas ye

Dari dalam bilik



Order dlm blk
.
.
.
.
.
.
.
.
The Garden/Swimming pool



The pool, garden, kolam ikan, and padang golf terbentang luas blakang swimming pool.. 










PENUH MAT SALEH



.
.
.
.
.
.
.
Food


 Sangat sedap. Siap ade ketam sambal, udang msk lemak, kambing kurma, ikan keli msk lemak.

.
.
.
.
.
.
.
.
Lobby and Entrance



.
.
.
.
.
.
.
.
.
Santai



.
.
.
.
.
.
.
.
And jangan lupe bawak skali ur p1, sbb kat sini broadband bebayar. Wifi free @ lobby sahaja

AND LAST, TUAN TANAH NAK BERGAMBOR UGOK..





14 comments:

  1. aku pn pnah duk hotel nih...mmg terbaik...gym dia besar, jakuzi best, bilik wap ok la...yg tiptop dinner food...fuhhhh...terbaikkkkk...kolam besar, best berenang wooooo...

    ReplyDelete
  2. I pn mmg sangat suka ini hotel... Tp aritu x sempat mndi mande... Sibuk bermtg jer.. Huhuhu

    ReplyDelete
  3. penah ada event kat sini tapi rasanya belum penah overnight lagi

    ReplyDelete
  4. pernah sampai.. memang best.. pool ada pokok2 tepi tu, nature baby..!!

    ReplyDelete
  5. cantiknyer landskap.....
    rasa cam luxury ...
    hotel pun tak nampak cozy sangat....

    ReplyDelete
  6. Ahhh...new blog layout n design. Cool. I Like ;)

    ReplyDelete
  7. Kekekekekkekeke design lame jgn kte org lain rimas, tuan tanah pon imas. HAHAHAHHHAHA..

    ReplyDelete
  8. bestnya kerja sambil lepak2 & landing kat hotel..he2x..

    ReplyDelete
  9. Berduit?? Amin ya rabbil alaminnn.. Kate2 tuh 1 doa kn kn kn bro? lol..

    Mane bduitnye bro. Ni pegi koje bro.

    ReplyDelete
  10. hat nie wat review berbayar ker?? erk leh tahu camne nak ikot.. heheh leh gak nambah duit poket koosng nie

    ReplyDelete
  11. wow...class yer hotel nih...sure mahal kan rent nyer...huhu

    ReplyDelete
  12. salam fm

    yg penting makan sedap , tempat tido sedap dan empok hehehe

    tak pernah gi bangi hehe

    ReplyDelete
  13. pernah sekali ke situ untuk conference..memang cantik hotel nih ..dan jugak tempat yang amat sesuai untuk nak rilek...

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D