Food & Travel

13 April 2012

Alhamdulillah.. Equatorial lagi dan lagi!




Alhamdulillah.. 
Ada lagi rupanya rezeki kami untuk ke Equatorial Bangi. Lagi skali, alhamdulillah...
Tapi kali ni lebih syiok sbb nya kali ni FREE! Cemana bole free? Sebab aku dan suami gatal2 cuba join Contest Equatorial. Dah nama nye rezeki Allah nak bagi, skali menang daaaaaaa..~ Alhamdulillah..

Contest die senang je. Like page FB dorang yang memang kami dah LIKE dr awal sbb hotel ni best and sangat selesa. SHARE pengalaman kami disana.. Aku memang ada banyak gambar2 yg di snap tiap kali ke sana.. So share!

Dalam tempoh sebulan, nama2 pemenang pun di umumkan. Dan salah sorang pemenangnya adalah kami! Alhamdulillah. Rezeki memenangi 3H2M. Inclusive breakfast for 2.

Walaupon ni kali ke 3 kami akan bercuti di hotel yg serba rileks ni, feeling seronok n excited tetap ada, malah over excited sbb kali ni FREE. Sapo nak bagi, ye x? Hohohoho..

So untuk merembes kan lagi mood excited kami, aku dan suami nak menelaah n3 Equatorial kami yang lepas2 di sini

So lets cekidaut!


16 comments:

  1. Tq :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  2. congrate! apa pun EQ bangi memang best aman tenang jer... suka swimming pool nya... ada pokok pokok teduh while swim swim. Tapi first time carik sesat sebab masuk masuk dalam... dah laa i tak terer tang jalan jalan KL nie.. huhi huhi

    ReplyDelete
  3. murah nye rezeki...syok nyer...

    ReplyDelete
  4. tahniah dari remy.....
    tak sabar nak tgk pic2 terbaru kat situ.....
    mungkin ade perubahan..... kita tak tahu kan?...he3
    anyway.... enjoy the day !!!

    ReplyDelete
  5. wah congrate2..
    sis penah g equatorial melaka je hukhuk

    ReplyDelete
  6. syoknya depa leh bercuti pree

    ReplyDelete
  7. bestnya.. dah namanya rezeki kan..

    ReplyDelete
  8. wahhh...bestnye...tahniah+untungla....hehehe

    ReplyDelete
  9. wah bestnya beb...kasi mak jeles nih :)

    ReplyDelete
  10. wah bestnya beb...kasi mak jeles nih :)

    ReplyDelete
  11. congrats..!! nak ikot boleh tak..?? boleh laaaa...

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D