Food & Travel

04 July 2012

~WW~


**sebahagian dr koleksi2 kecilku..

17 comments:

  1. hang nak bagi kt aku ke..macehhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. wow...banyaknye..
    best2....

    ReplyDelete
  3. wowo!!!serius ckp i tak pernah jejak Hard Rock Hotel..teringin gak!

    ReplyDelete
  4. ini bukan kecik punya koleksi ni. dah banyak ni

    ReplyDelete
  5. FM, byknyer......
    tu baru koleksi kechil..... kalau yg besar tak tahu ler...... he3...
    well, kalau dah minat dan ada budget,,,,, tak salah... it's reward to our soul !!!!! peace...!
    jelesssssss seh........

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,

    banyaknya....

    ReplyDelete
  7. nak selai dua...!!! nak jugak...

    ReplyDelete
  8. uols, ni xde keje punya koleksi.. uols pon bole klu minat laa..

    koleksi semua beli sendiri, xde pesan2 kat org..

    sis mulan : ecewah! sis mulan punya kite rse lagi lahhhh. xckop 1 almari agknye!

    remy, klu baju ade 3-4lai je lgi takde dlm gmbr ni.. koleksi lain2 bkn lah baju.. tp cam fm,mug,payung,cap etc.. sbb kite pg hrc and hrh ni bru beberapa tmpt jerh.

    mrseady, kite belom ade bby mcm awk, klu dah ade rse nye aku takde mse nk spent ke arah ni.baik ke ank. ngehngehngeh.. ye dak? tp xtau lah. lgpon slain gmbr memori, benda2 ni je yg bole buat kenangan kite dah p sesuatu tmpt tuh. ye dak? dah tu nak pg byk kali mgkin lah tdk.1 tmpt pg skali jerh. so y not grab skit.

    ReplyDelete
  9. wow...byk tuh...betul hard rock fan nih...!!

    ReplyDelete
  10. PM : mmg dr muda belia sll dibawa fmly mkn2 kt hrc..smpi ketua nia pon masih suka mkn!

    ReplyDelete
  11. ehem banyak koleksi `hard rock`.ekeke..

    ReplyDelete
  12. Wahhh bnyk nyaaa mmg kaki jln ni kan? Salu jln titipkn laa satu miawww kt i.. Hehehehe ...

    ReplyDelete
  13. Nak satu....yang kaler meyahhhhh!!!!...hehe

    ReplyDelete
  14. Salam Beb,
    apa dia, apa dia?
    Haisssyyy tak keluaq imej ni...apa slow ke tenet akak ni!

    ReplyDelete
  15. Hai awak thanks sebab sudi melawat blog saya :)

    Koleksi kecil yang banyak gitu... Hehehe...

    ReplyDelete
  16. banyaknyer..saya ade 1 je..hehe

    ReplyDelete
  17. wow..serius banyak beb! JELES okkay

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D