Food & Travel

11 September 2012

Gong Cha Seremban


Rata-rata dah kenal kot Gong Cha ni apa. Kalau lunch hour kat klcc tu memang panjang Q untuk dapatkannya. Yang bestnya plak sekarang ni ada branch kat seremban. Blakang rumah gue plak kan. Memang kesini jer lah.. Sodap!

Gong Cha ni air herbal tea je yang di pelbagai kan. Ala2 chatime tuh. And yang best sugar and ice die kita boleh mintak macamana kita nak. COOLIO!

For those yang tak tahu location di seremban kat mana.. Uptown Avenue Seremban 2. Berdekatan dengan Paparich dan bersebelahan Amway blakang Paparich tu.

So lets Yamcha!






Harga sekitar RM5.90 

REKEMEN : Milk Tea with Pearl. 100% sugar with less ice. ACARA!!!!!!!!! 

Address

8 comments:

  1. kalo dekat memang sat lagi sampai dah sana.. siap nak terjah raya lagi gitu..!!!!hehehe..

    ReplyDelete
  2. wah...itu kalu nak kena pi cari nie.... s2 avenue ye......
    he3

    ReplyDelete
  3. jom2 try!~

    remmy : ha ah uptown avenue.. :)

    ReplyDelete
  4. ehem..mama tak pernah try lagi.. :)

    ReplyDelete
  5. Den dah jadi ketagih..hari2 nak...winter melon yg best kek tokak den ni...

    ReplyDelete
  6. den dah jadi ketagih dek eh..hari2 nak...nasib baik x duk sendayan dah..kalo tak bengkok weh..yg best kek tokak den ni winter melon..sodap!

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D