Food & Travel

26 September 2012

Group On berbaloi #1


Aku jarang menjenguk groupon ni. Apatah lagi membeli. Mungkin sebab awal2 dulu aku duk subscribe tapi tah apa2 yang di jual so aku ignore. Tapi kali ni aku rasa betul2 berbaloi bila ternampak coupon Seoul Garden ni. Sebab aku suka le.

Semenjak dua ni banyak aku baca blogger yang tertipu dek coupon2 macam ni. Tapi semua bukan lah dari Groupon. Kebanyakan yg dah selalu beli di groupon sangat berpuas ati dengan deal disini. So sebab tu hari ni aku rasa nak up iklan ni bagi membantu korang si penggemar korean bbq ni.

Normaly untuk dinner buffet +/-RM50 seorang. Tapi kali ni groupon tawarkan 1 kepala, dinner buffet RM34 je. Kan ke jauh beza tuh weh. Tapi perlu diingatkan, weekdays sahaja. But sapa duduk kl/pj ok what even weekdays pon. Apa ada hal? Dinner pon dorang start serve if tak silap 4pm. 

Memang berbaloi2. Sebab kat seoul garden ni buffet yang di serve antara lunch n dinner lain tau? Bukan takat harga lain semata2. Serving dia pon lain. Bila petang je dorang akan keluar kan pelbagai daging2 marinate yang pelbagai rasa yg tak ada pada lunch serving. So jgn ingat tengahari n malam sama. Sebab tuh harga untuk dinner lagi mahal. Meh boleh tengok review aku disini

So kalau masih ada lagi deal ni tika uols baca blog ni bernasib baik la pada penggemar2 steamboat n bbq or korean food. Tapi kalau tak bernasib baik sila coba lain hari :) http://www.groupon.my/deals/klang-valley-selangor/seoul-garden/716363467

Chicken Buffet


Ni pon aku penah layan gak kat sunway pyramid. Tapi tak de review kat blog ni sebab dah lama dolu2 aku sll layan. Tak la selalu. Tapi ada la pergi 2-3x. Best gak. Buffet yang di serve ialah segala2 ayam. Ayam goreng ala2 kfc tuh dia lambak byk2. Roasted chicken ala2 ayamas tuh. Memang sedap la. Amik part thigh jer, memang heaven! Huhuhuhu.. Lama dah tak pergi.

Lain2 ada la side dish dia cam nasi goreng etc. So sila google and coba kalau mahu.
http://www.groupon.my/deals/klang-valley-selangor/Hartz-Chicken-Buffet/716364013

Hope this help !

11 comments:

  1. Haritu penah masuk Seoul Garden yg dekat Festival Mall City tu tapi baunya sampai budak2 nak muntah terus kelaur gi kedai lain. Mmmm agaknya branch lain ok ke ek?
    My latest Entry :)
    WW: Alhamdulillah!

    Saya OK!

    ReplyDelete
  2. alamakkkk steambot kureng skit ar babe...

    ReplyDelete
  3. hahaha tuhdia! smpi nk muntah. bkn tekak steamboat le tuw. mmg ade org yg kembang tekak tgk rebus2 ni. klu bau lagi lah. itu belum sushi lagi tuh.. adohh sedap! hahahhaa..
    ok alhamdulillah. tgok siap xtray2 tuh.. ngeri. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. wah.... seronoknya jadi FM...dapat makan kat merata rata tempat......
    jelesss nyer remy.....
    nanti review tau..... tak dapat rasa , remy dpt tgk pun jadi lah......

    ReplyDelete
  5. thanks share info ni..bestnya makan2..

    ReplyDelete
  6. my hubby ni rajin beli brg dia suka kat groupon ni.. entah apa2 tapi murah gila dia kata.. tang food tu tak pernah sempat nak try.. tapi my frens kata baloi..

    sooooo bila nak ajak i makan ni..?? wakaka...

    ReplyDelete
  7. I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again
    Welcome to my website [url=http://www.about-dogs.zoomshare.com/]www.about-dogs.zoomshare.com[/url].

    ReplyDelete
  8. Minat seoul garden tp utk jb x de lorrrr frust den!

    ReplyDelete
  9. Ooooo mmg minat ok seoul garden tp groupon ni x d kt jb... Huhuhu sadissss

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D