Food & Travel

04 October 2012

Nandos Sunway Giza


Sengal kan Nandos pon nak di cite kan. Tapi takpo lah. Saje suke2 nak cite. Nak start cite psal ke mana aku pergi last weekend panjang plak nak start. So yang itu biar kat draft dulu!

So jom cita simple2 and pendek2 dahulu.

Tadi dapat call dari boss and ada meeting sempoi di Sunway Giza Kota Damansara. So kami suami isteri terus bersiap dari Seremban ke Sunway Giza. Meeting nya kejap je. Merayau nye yang lebih.

Di Sunway Giza ni 1st time. Sebabnya tak ada tarikan sangat pon kat sini kecuali mangan2. Tapi di Kota Damansara memang familiar sebab masa muda remaja dolu penah menyewa disana. So tak la sakai sangat mencarik jalan segala.


Cantik pulak bean bag nih. Tapi tak ada orang yang nak ditanya berapa RM sebijik. Kalau mampu mau aja aku angkut sbb colorful and memang tengah mencarik beanbag untuk letak kat hall atas. 


Penantian memang 1 penyeksaan. Ye aku punctual!


Sementara menunggu, sempat ke Blook. Love Blook sebab ade plus size and yang penting MURAH!




Di Nandos plak apa yang kami order? Seperti biasa, Half chicken with 2 side dishes setiap sorang. And bottomless drink. SODAP and nandos ni diantara food yang kami selalu mengidam, sebab seremban tak ada Nandos. Sedih kan?


Dan sempat juga kami sign up untuk member. Lifetime RM10 jerh. Collect point and special offer on our birthday nanti! Yippie!~

9 comments:

  1. Lama x dtg sini sorry been busy hehe

    Btw i dgn suami mmg hantu nandos. I lg prefer nandos dari kenny rogers tu. nomnom sodap lak ai

    ReplyDelete
  2. Arrgghh..beb!!NANDOS ialah makanan kegemaranku...ya allahhh..terliur!!!tiap minggu mkn pun buleh okey :)

    ReplyDelete
  3. Tak sengal! @ least skang dah tau nak hoder pe (nampak no taknah masuk agaga) Yelah, ade gak rasa cam nak terai tapi takut tak menepati citarasa mengadeku hitu hehe...
    My latest Entry :)
    Saya dah jumpa beliau!!! Hoyeh!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. nandos mmg best...nasib baik skrg kat ipoh dah ada nandos. tak payah nak tggu pegi penang atau KL dah...hehe

    ReplyDelete
  6. berkenan ngan bean tue... cam selesa jer duduk kan

    ReplyDelete
  7. ye la FM.....baru remy perasan...kat seremban takde nandos..... yg ada cuma kat alamanda jer yg terhampir.....

    ReplyDelete
  8. waaa ade gak geng peberet nandos. 5!

    remy : mmg xde ape sban nih.. heh

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D