Food & Travel

01 October 2012

Sony CyberShot to let go!










Sony Cyber Shot DSC-T700
Color : Rose Pink
4GB internal memory
 (boleh je if nak pakai memory card)
10.1 Mega Pixel
Optical SteadyShot
3.5" Xtra Fine LCD (921k dots)
Face Detection
Smile Shutter
Full HD 1080
Camera Fullset + Leather Case = RM500
Camera comes without leather case worth RM259

Camera Engine : 10/10
Camera Exterior : 9/10

Reason nak let go : Tak pakai sangat. Even dalam blog pon tak ada 1 pon gambar pakai camera ni. Tak sure napa. Leceh nak bawak sebab pakai iphone lagi senang kot. And please this is USED item and tak perlu fussy sangat ye? Camera ini sungguh comel dan KESAYANGAN ku. Cuma sekarang dah ada pengganti baru :) Alhamdulillah.

Serious buyer only! 

Screen nye sgt besar, lbih kurang screen iphone4.
All touch screen! No button

cantik lagi.syg plak nak jual ;p tp x bepakai

13 comments:

  1. menarik nih!!!alaaaa...mcm nak je tapi kamera compak dah ade 2...alaaa...cun sehhh!

    ReplyDelete
  2. ehem..cantik colornya pink gitu !!! camera `cik n`pun warna pink..

    ReplyDelete
  3. mmg cantik.. kami pon ada sebiji tapi jenis lain sikit.. dapat masa lucky draw raya tahun lepas..!!! lupa benda tu ujud dalam rumah ni.. ingat lepas baca kisah ni..

    ReplyDelete
  4. bro khairul : sbb x mnt kot. cube minat? sport rim 600 pon sambar kn? ;p

    sis mulan : sabar je lah..

    Zila & mama aini: yeay! 5!

    mrseady : hehehehe

    ReplyDelete
  5. salam

    bape best price klu nak camera jer
    pls email yea
    tx

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Alamak Remmy, terdelete.. Sbb on9 pakai smartfon ni pempaham le.. Btw tu la kiutttt.. Ohhh dah agak dah ade org ade cam baru ;p

    ReplyDelete
  8. dah let go ke camera ni...

    ReplyDelete
  9. belom tp ade yg nk dtg tgk on wednesday. Aku prefer COD. So nanti uols tgk sendiri and decide.

    ReplyDelete
  10. shah izan : cam aku tau plak emel ko ape beb/dude!

    ReplyDelete

  11. sorry beb
    patut ler, xde reply kat email
    hahaha
    shahizan71@gmail.com

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D