Food & Travel

28 November 2012

-WW-





**bile orang tanya 2013 nak kemana? Aku akan jawab 'entah la tatau laaa' sebabnya tak pandai nak plan. Tup2 bila sampai masanya? Ada la dia. Ye tak? Then only can plan! Alhamdulillah. Semuanya murah2 je ni. Ini pon InsyaAllah.. Betol2 kalau diizinkan ALLAH. This year 2012 pon ada beberapa flight dilepaskan disebabkan beberapa sebab yang tak bole dielakkan. Hope 2013 ni berjalan seperti di plan. AMIN.

Sape yang ade rasa2 nak pergi, sila check AA ye? Itu pon kalau2 ada saki baki yang tinggal lagi. Selamat menggodek!

Sempat beli tix kan walaupon tengah ostesen!

Camni la org tak berapa byk duit berjalan.. Kne tgu promo gile2 bru gerak. Xde promo x dapek! Thanks macha AA.

IKLAN


Weh apsal kat Ganu ni musang king die sedap gila babeng. Lagi2 sekilo hanya RM10. Burp diyan, kentut diyan, berak pon diyan.. Berbaloi2!

22 comments:

  1. amboi depa...sempat lagi merembat tic AA, destinasi chenta ke beb, hehe...selamat bercuti!

    ReplyDelete
  2. wah..ke mana tu fm? suspen plak tengok travel iten tu...

    ReplyDelete
  3. amboi2 sudah booking flight...slamat cuti2 nextyear...kita tkleh la nk booking flight cz hubbyku itu susah cuti

    ReplyDelete
  4. Orga : Tgh murah. 11 sen weh!

    Nyue : Suspender la sket..

    Farikica : yg pasti x la sejauh kamu.. Dekat2 jer..

    Bro Mie : Camni la org tak berapa nak mampu. Kne tgu promo kau2 bru bgerak. Klu tak, mmg x gerak2 le kami.

    MT : Alolololo cian die. Nnti plan pelan2 k

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa huwaa jelesss i xbole nk pg jauh2 lg skrg ni husband busy :(

    ReplyDelete
  6. Cha : ni pon amik je. Cuti nnti2. haha. Mmg sll camni. beli je dlu. cuti nti plan.

    ReplyDelete
  7. wak pon baru balik cuti jalan2 obersii.., X naek AA tapii., ihiiiKs

    ReplyDelete
  8. Masa pilihan utk honeymoon ke nie? kakak agak aje..

    Kalau rajin bertandang rumah AA memang boleh dapat peluang yg murah..

    ReplyDelete
  9. sedapnyer musang king... jeles ni...

    ReplyDelete
  10. babe..thn ni aku x beli lagi utk thn dpn! :)

    ReplyDelete
  11. nak pi mana tu fm.......
    cer crita cer crita!

    ReplyDelete
  12. waa. sedapnye nengok diyan.. huu. kat taiping ni pun bercambah diyan. tido diyan, joging diyan, mandi diyan. haha

    jom singgah baca sebentar.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

    ReplyDelete
  13. I want kepok lekor, I want kepok lekor!

    ReplyDelete
  14. tuh la tahun depan tak tau nak pergi mana lak..tuh yang delay dulu book...takpo sure ado lagi promo lebih kurang macam nih...Air Asia nak duit mudah kene la buat promo2 nih...:)

    ReplyDelete
  15. DZ : lol. 11sen pon terlupe sbnr nye.sbb nye target destination yg dah bole tahu klu promo gle2 brape, and klu mhl brape. so yg ni time mmg mrh gle2.grab je! terlupe terus nk chk 11sen tuh.

    WK : waa wak. kemane? sile share

    KZ : hanimun pon tak sure kmne nih. rse nye sni2 je kot. insyaAllah.

    MA : mmg musang king sodap!

    mrs eady : Xpe nti sure ade lgik. tp sukar sket la nk tgu betol2. x rajin sgt ade promo camni dah. dlu lain.

    Remy : dekat2 je pong

    L : musimmmm segale pelusuk!

    alwanez : ngehngehngehngeh.. mari2!

    PM: boto tuh. tp dlm 2012 ni dah 3-4bln den x bejalan sbb dek tix yg maha. lamo amek2 aso 3-4bln tu.isk.hope thn dopan buek la sll lgi promo mcm thn2 sudah. 2012 xbyk promo! tensen ese!

    ReplyDelete
  16. wewiitttt..pegi mana tuh??hihi..
    ada gak tgk,tp blm buat keputusan nk pegi ke x disebbkan next year mungkin byk komitmen..huhuhu..gerammm!!

    ReplyDelete
  17. cuti cuti chenta ke Beb... happy holiday

    ReplyDelete
  18. dekat????? jauh jugak tu...kena terbang...kalu dekat...tahan teksi jer.....he3

    ReplyDelete
  19. ehem sakan AA utk honey2 2013 ke ain?..mama pulak tgh memikir kat tukar lokasi pulak..asyik ke indon je..ha2x..ni baru nak book..

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D