Food & Travel

20 December 2012

Everyone Can Fly


Ok finally! Sampai juga apaobang(kapal terbang) ni ke tangan ku. Punya la berpusing2 aku dibuatnya. Bukan disebabkan oleh mana2 pihak tapi disebabkan kelembapan aku sendiri. If tak silap miniature ni dah sampai ke alamat ku 2 hari lepas. Monday. Tapi disebabkan aku tak da dirumah, neighbour aku tolong amikkan. So itu yang diangkut miniature ni ke hulur kehilir. lol. Sebab aku tak ada dirumah so they keep dulu for me. Baik kan jiran ku? Selalu macam tuh. Kadang2 aku pulak yang serba salah. Bukan tu je. Eh banyak lagi lah baiknya mereka pada kami. Thanks babe.

 
Mana aku amik benda alah ni? Dari salah sorang blogger jugak aku dapat miniature ni. Sesuai dengan aku yang suka berjalan. (tapi tak suka naik flights but still rasa patut memiliki) Bila tengok je blog member ni terus terkinja2 nak. Lagi2 bila depa kata material nya is besi. Eh besi ke nama dia? Whatever!


Daripada kotak diatas bila dibuka ni la barang2 yang ada dalam tuh. Comel kan? And sangat2 berkualiti dan agak berat. Eh berpadanan sangat lah dengan harga yang murah tapi kualiti. Aku suka!


Ni gambaran bila dipasangkan stand nya. X plak nampak stand cemana dalam gambar ni. Tapi camtu la dia rope bila dah dicantum2 kan barang2 yang ada. Cantik dan cute. Sesuai diletak di rak2 holiday anda.


Sebenarnya bukan ni je yang aku berkenan. Ada lagi 1 miniature MAS airline siap ada bunga raya. Apakan daya yang itu dah habis. Memang memula teruja habis tengok yang itu. But dah habis plak. Tak de rezeki disitu. So insyaAllah aku akan diberitahu nanti jika stok baru MAS tu sampai. YES! Aku tunggu..


Ni gambar dekat body. Naga. Tak comel lansung kan selera pompuan ni? Tapi apa nak buat. Dah aku suka gambar2. Yang ada gambar2 terhad stock nya. Daripada tak da. Aku sambar je ni.

Miniature ni besarnya dalam sejengkal panjang, berat dan cantik. Buatan nya pon tegap serta nampak kualitynya. Bukan la macam sesetengah yang ada jual kat luar tuh comot2 lukisan nya. NO. Ini cantik. Sebab tu aku promo. Huhuhuhuhu.

So puji tinggi melangit ni rasa2 miniature ni mahal x? RM20je. Murahkan? So saper2 berminat. Sila2 jenguk blog sahabat kita ni miniature2u.blogspot.com ataupon blog personalnya
remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com

Dan berurusan lah dengan beliau kalau ada2 yang mencuit minat uols. Gue memang rekemen, and gue akan menjadi return customer die lah nampak nya lepas nih. InsyaAllah.

Sekian-Everyone Can Fly!

For more info : www.facebook.com/wonderfulretreat

10 comments:

  1. Cantik Beb...

    Kan Pasar raya borong GM Bandar Botanic Klang dapat 10 hengget je... semua airlines ada...

    ReplyDelete
  2. Serius rm20? Murahh. I ingat ratus ratus tadi

    ReplyDelete
  3. everyone can fly tp syg dh tkde flight AA ke London...nasibaik dlu p sempat tp kalo nk p lg kena naik MAS jwbnye kena kumpul byk duit dlu..pengsan..hehhe...cantik miniature tu

    ReplyDelete
  4. wahhhh..comei2..cantik2....tapi kalau beli ni nnt..abes la ariQ n zahra duk main2..hhhuhu

    ReplyDelete
  5. aku ingatkan ada promo AA ke apa, rupa-rupanya miniature kapai tobang, hehe...menarik jugak nih, nak jadikan hobi baru ler. murah pun murah...

    ReplyDelete
  6. Sama mcm orga, ingatkan promo tmbng murah AA. Kot2 ada offer rmO/_ ke mana2 destinasi, rupanya model kpl terbang. Cntik model tu. Pergi kedai tamiya carik stiker yg cntik2 , gnti corak kpl trbang tu.

    ReplyDelete
  7. menarik...smart jer kapal terbang kecik tuh...harga pun berbaloi kan...

    ReplyDelete
  8. wah... baik punya punya promotion FM....
    mekasih ye......
    alhamdulillah...
    patutler email remy meriah hari nie........
    harap2 sangat fm berpuas hati dgn barang tersebut......
    terima kasih kerana membeli.....

    ReplyDelete
  9. murah tu...nak terjah blog nya..:)

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D