Food & Travel

04 December 2012

Hard Rock Rewards



Dapat pin for free!


Gigih depa post dr Chicago tuh 1 hal, bapak creative envelope pakai plastik bulat2 letop2 nih. 
Semart dan jimat!

Aku received card ni dalam pertengahan bulan lepas. Agak lama dah. Baru ni nak naik kat n3 sebab nya belum ber mood lagi nak cita pasal Dungun. Huhuhuhu.

Rewards ni bagi menggantikan card yang sebelum2 ni, ALL ACCESS card. Benefits card ni iols boleh purchase any merchandise dgn discount sebanyak 10%. Pada aku cukop besar gak la 10% jika nak dibandingkan dengan tak ada lansung. And banyak lagik lah promo2 dengan kad sebelum ni.

Dah bertahun dengan ALL ACCESS card dan mungkin sambutan nya semakin hangat, Hard Rock terus menerus keluar kan 1 lagi card benefit untuk peminat2 setianya. Which is Rewards card ni lah. Selain dapat benefits yang hampir sama dengan yang lama, kita entitle to get points dgn any purchased, termasuk penginapan.

Yang aku panas sekarang ni, banyak jugak la Hotel HARD ROCK yang aku stay before x ada dapat apa2 rewards pon mase tuh kecuali benefits ALL ACCESS card je, and now baru ko create card yang boleh collect point? Heh. Tension gue! Dah la tuh je Hard Rock Hotel yang gue mampoooo! Lain nan hadoo.. Tapi x tau la kalau2 ada promo yang cantekk2. And ada rezeki, kami ON je, insyaAllah. Siap dengan merchandise segala kami beli. Kalau la itu jam ada point, sure banyak gils point kami. Tp tu lah, rezeki nan hadoo kat situ. Kami email dorang, dorang kata boleh claim point dgn 1 syarat, key in 15digit receipt num yang ada pada setiap resit tuh. Hekk dia aku nak simpan lagi segala semua. Errr simpan rasa nya. Laki aku suka simpan. Huhuhuhuhu. Nanti2 la kalau rajin aku carikk balik. (x smua HRC yang participate!-google untuk lebih info la weh)

Kenapa minat sangat ngan HARD ROCK ni? Xla minat mana pon. Saje sakai2 suka. Dr sekolah kot menebeng kat hard rock mencekik dinner kat sane. Sama2 naik. Suke dengar live band. Merchandise dia cute2. Mampu dimiliki. Saje2 suka.

So for those yang minat jugak tapi terlepas pandang, sila google. Sila fill up form segala yek? Boleh lah collect point sambil2 membeli. Tak la membuang begitu sajo. And buat masa ni its FREE.

Pertanyaan? Sila ke facebook.com/wonderfulretreat ku.

18 comments:

  1. hah rugi la ek dh byk p hotel hard rock baru dpt card utk collect point tp mmg mhl pn brg2nye..kita pn ingt nk try hard rock penang tp tu la mhl:-p tp aritu bff dh pegi blikn fridge magnet bpk mhl 60 hengget tp sbb bff die blikn...hehehe...kita kalo father in law p london ada la blikn ole2 dr hard rock tp utk si kecik ku la tshirt hard rock...jd la kn..hehe

    ReplyDelete
  2. Gua tak mampu la nak tido hotel mahal mahal ni...gi bali pun, gua beli baju hard rock kat Tanah Lot aja...bahahahaha

    ReplyDelete
  3. babe...groupon ade offer hard rock penang skrg nie!

    ReplyDelete
  4. Berbaloi juga kalau ada diskaun apa lagi kalau dah selalu digunakan kira banyak juga jadinya..

    ReplyDelete
  5. wah i tak pnh tau harga brg dia u. mampu milik ke? hotel pn tak prnh pg huhu

    ReplyDelete
  6. uols : mampu milik kalau beli stiap 1 laaa bile visit negara2 lua. mcm FM dia memang jauh beza dgn FM yang lua2 kita beli 3 rm10 tuh. Kalau jenis yang tak kesah mungkin la rasa HRC ni mahal. sbb merchandise lain bole beli kat lua.tapi utk gue, gue rasa kesah sbb bkn byk kali nk pgi each country. tah2 once tuh je. so biarlah sekali beli buat kenangan kita dah cecah country tu. and xkn la beli dah FM lain2 if dah beli kat 1 tmpt tuh. x gitu?

    ReplyDelete
  7. Beb... seumur hidup sekali je saya masuk hard rock kat beijing tahun lepas .. itu pun siang hari... masuk tinjau2 pastu keluar, itu pun nak tengok camne agaknya rupa dia kat dalam... masa kat jakarta saya beli t-shirt hard rock kat pasar malam je hehehe

    ReplyDelete
  8. BAru balik dari Hard Rock Brussels semalam...tapi kat dah tak boleh pakai..sebabnya dah ganti dengan kad baru yg u baru dapat tu. Tapi nasib baik kad lama dah pakai kaw-kaw, dah redeem segala point. Hari tu kat HRC Paris beli 5 helai tshirt cuma bayar 12Euro jer sebab redeem point. Kalau nak ikutkan sehelai 25 euro X 5 helai dah 125euro.

    ReplyDelete
  9. MP : Rsa nya kurang minat tuu.. Bkn x mampu ;p

    KA : Mak oi! Mmg betol2 bijak. Ini la yg betol2 berbaloi. Tapi KA, awak kat sana mmg syiok la. Semua HRC kat sana participate. Kat sini byk tak participate rasa nye. Tapi mmg jauh betol beza dia. klu 12euro dekat RM50 je ke utk 5 helai baju? MELAMPAUUUU tau!

    ReplyDelete
  10. nnt nak try usha pasal menda ni..skang harga HRHP pun mahal...huhu..suka stay sana sebab ada pool access pny bilik..HRH lain tak penah lg stay..

    ReplyDelete
  11. sis lily : since free ni sila2 lah. x pakai pon xpe.. x rugi ape2 kn?cuma klau2 nk beli tunjuk ja kad dpt la discount kn? baju rm90 sape nak bagi diskaun rm9. banyakk woooooo ;)

    ReplyDelete
  12. info bagus ni beb...sekarang nampak trend dah macam ni, beli dapat point and diskaun. tapi serius, bila dah minat tu, jauh-jauh pun sanggup pergi. so far,aku just beli barang-barang dia, hotel belum pernah stay lagi...

    ReplyDelete
  13. wooow....kali terakhir pegi hard rock beli baju je, pastu balik...haha

    ReplyDelete
  14. kena cari balik slip2 lama tu..... remy kalau resit kad guris dan menang memang simpan dari dulu2....he3

    ReplyDelete
  15. tak pernah lagi stay kat Hard Rock...pasti mahalkan...tengok lah kalau ada reseki lebih nanti, nak juga merasa duk Hard Rock...huhu

    ReplyDelete
  16. tak pernah pi hard rock hotel lagi...hard rock kl pernah ler..... zaman nakal2 dulu......he3

    ReplyDelete
  17. wah untungnya ain hasil rajin kehard rock dpt reward !!..mama nak pinjam bolih?..ehem gurau je ain tau.. ;)

    ReplyDelete
  18. If register online...cmne cara nk dpt card membership

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D