Food & Travel

04 December 2012

KL - BALI 10pts


Punya la rakus aku hari ni sampai hapdet 2 entry 1 hari. Ingat cam nak post kat FB page jer. Tapi cam lom ramai kat sana, tak best plak x dapat share info kat kawan2 lain dalam blog ni. Makanya aku disini.

Ramai2 la uols kehadapan pc mlm ni jam 12 mlm yek? KL-Bali hanya pakai 10pts je. Kalau la aku free date tuh. Memang selamber aku petik. Tapi apakan daya. Date tu kami ade koje. 

Untuk korang yang nak pergi bali, bru nak plan, baru2 teringin nak ke bali, or nak kemana2 tapi tatau kemana, y not coba2 Bali yok?

Gerenti pusinggggggggggg!

Haa baru sekarang rasa nyesal tak apply big card?? Rentikan la kesalan korang tuh. Gigit jari!

14 comments:

  1. menarik...tapi remy takde point..... he3

    ReplyDelete
  2. teringin nk pg bali tp tak berkesempetan lg *gigit jari* huhu

    ReplyDelete
  3. Tk de gmba mkn tk best la. Tarik smpai bwah tk nmpah apa2. Di luar kelaziman tuh. Hu..hu...

    ReplyDelete
  4. tak dapek ke luar next year...adesss..

    ReplyDelete
  5. apa kebenda nya tu..sori aku xpandai sgt bab2 ni hahahaha

    ReplyDelete
  6. x apply sbb cuti hubby tak pernah dapat approve awal2... tapi gerraammm je tgk tu.

    ReplyDelete
  7. AS : kene apply,nti klu fly dpt point. ble dpt point bleh redeem cenggini.untongggg :)

    RH : remy bz koje!

    cha : lol.nti plan tau?2nd anni mayb?

    bro aby : lol.nk cte sal mkn tp kne amik mooooood jap. pjg citenye!

    LS : kne apply k!

    mrs eady : pelan2 kayuh

    L : kad big utk collect point stiap kali guna AA, ni time nak redeem point le ni. murah wooo

    mulan : sis xpe. jarang2 pon sll je jln kite tgk ;p


    ReplyDelete
  8. Kakak tak apply dan tak ada kadlah mestinya huhu..

    ReplyDelete
  9. salam kenal
    kunjungan balas...akak dah follow
    blog dan instragram juga :)

    ReplyDelete
  10. wak pon dh gi bali jugakk.. aHHkss

    ReplyDelete
  11. mama cari bali masa offer 11$ tu..bila kira balik mahal sikit..terus offkan dulu kebali..asyik indon je..nak tukar vietnam bolih tak?..ha2x..

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D