Food & Travel

08 January 2013

10,000 FREE SEAT - Air Asia



Sila bekerja keras tunggu depan pc malam ni!!!! Jangan korang keras sampai pagi sudah.

*travel date tak ctk la sampai Feb je. Kami dah full house sampai June. InsyaAllah

15 comments:

  1. hahahah.. kita sama... aku tgok travel date, terus... erk... nape AA dengki ngan aku... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak bg, bg la btl2 an an an? Hahahha

      Delete
  2. Alahai travel periodnya singkat sgt. Huwaa lgpn knp takde tempat yg i nk sgt pg ni hukhuj

    ReplyDelete
  3. memang best..tapi date tak kena plak..ciss

    ReplyDelete
  4. dah ambik utk gi Bali ..
    utk 6 org .. sume 4 kids ikut ...
    tp lama lg laa...
    tp pejam celik pejam celik sampai la masa tu

    ReplyDelete
  5. whoaaa dh full house smpai Jun???aummmm syiokknyaaa.,,hehee

    ReplyDelete
  6. aku lupa lah smlm..td pg tgk dah abis promo tu giler aaarrrhh n sgt2 rugiiiiiiiiiii huhuhu

    ReplyDelete
  7. wow..da fullhouz sampai june....beshhnye....
    i bukan fullhouz.....nanhadohouz.....hahaha

    ReplyDelete
  8. Nasib baik dapat,yahooo!! next week boleh balik semenanjung..ghindu ngan mak ayah kat melaka.Memang berbaloi arr, mana tak nya cuma bayar Rm38 ingit jer..Murahh kann

    ReplyDelete
  9. Beb..
    U nak ke Hong Kong bila ekk?? Berapa hari..Cik-Anne pun nak kesana gak..leh kita jumpa kan..

    ReplyDelete
  10. hahahha langsung tak jenguk sebab travel period nya tak memuaskan nafsu :P

    ReplyDelete
  11. Wah... Beb punya plan dah sampai bulan June. Syoknya. Setiap kali pergi mesti beli FM kan. Bestnya mesti dah banyak FM melekat di dapur Beb..

    ReplyDelete
  12. pasti hang website AirAsia kan time tuh...huhu

    ReplyDelete
  13. menarik...cuti2 dlm malaysia...... peluang tak selalu datang.....

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D