Food & Travel

11 January 2013

FREE SEATS! FREE SEATS! Mari2!





17 comments:

  1. Replies
    1. belum lagi la u. 15th nanti... cmne u tahu mhl?

      Delete
  2. beberapa hari lps wf kata ..
    semua destinasi sabah/ serawa dah penuh ..
    yg tinggal hanya ke Bintulu ..
    katanya utk 6 org pergi balik hanya rm 90 ..
    ajak pergi masa cuti Maulud ni ..
    jwb aby ...
    dh buat riding program ke negara jiran diutara pd hari tu ..
    masam la muka respon nya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhhahahah sabo je le.. monyok je la tuw. kene ganti balik tu bro aby..

      Delete
  3. route and fly date nye tak tau lagi bile eh...

    ReplyDelete
  4. i tgk yg free seat 9hb haru tu. KK for 2 returns RM7++ -___-"

    ReplyDelete
  5. lah ye ke? tapi sll nye kalau free seat ni kat column tuh mmg die tulis 'promo RM0' sbb ade banyak column kan? ade gak column tulis 'promo' je and lagi 1 'normal price'. kalau mcm free seat ni die mesti tulis RM0. kalau u choose tuh takat promo je masih mhl. or maybe dah habis. lagipon contoh mcm die ckp 15th tuh, 1145pm 14th tuh u dah kene berperang depan pc.. sekurang2 sejam baru dpt beli semua apa yg u nak.. hehehehhe.. kalau u on9 next day tghri mmg tak dpt. kalau ade pon saki baki tmpat yang tak best. haha.

    mcm i sanggop je. tp kne net yang laju. klu kat rmh mak i, i tak sggop. net sna slow. tdo lagi baik.

    ReplyDelete
  6. Yang free seat haritu macam goreng pisang panas. Sapa dapat memang berbaloi.. Dalam RM15 return untuk tiket sabah sarawak.. Yang ni tatau lagi. Rasanya fuel surcharge mesti ada sebab yang free seat saja kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kot.. tax smua ada la kot. tapi masih murah.

      Delete
  7. cha RM700 tu sbb free seat dh abis dah bkn harga promo..hehehe

    ok beb..nti aku dok dpn pc nak grab for this one..coz hat hari tu aku lupa..hope kali ni menjadi lah wei..doakan tuk aku..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. L aku sokong ko ni. sila berhempas pulas! laju2.. mse aku buat yg promo 11 sen tuh aku buuuuuuat je tak tgk kiri kanan.. sbb leka sket die dah jadi mhl blk. hampeh. klau mse tuh nk tukar2 date, nk bincang2 date mmg tak dapat deh..sbb die dah bg aku msuk skali mse tuh aku nak nyah sane nyah sni. mmg die tak lyn. so aku prepare dgn bsungguh2.. hahahahaha! siap bkk net xplorer, chrome, firefox, safari! lantak semua.. tp dalam sejam alhamdulillah mmg berbaloi.

      Delete
  8. x da luck masa 1m tu... payah sangat nk dapat.. pukul 12.03 tengah mlm on dah asyik sold out aja.. mcm menipu pon ada... mungkinkah akan berjaya kali ni? ha..ha.. thanxs 4 the info...seb baik i masok blog u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bak meh pinjam duit sikit.. Bkn baru balik ke???????? JELES! Baru blk dr macam2 tmpt ye? Bkn 1,2 tmpt.. Meh pnjm meh!

      Delete
  9. nak jugak grab...tapi tak tau lak nak pergi mana...huhu

    ReplyDelete
  10. owh ada g eh free seats...huhu nmpk sgt ketinggalan... :)

    ReplyDelete
  11. untung pada siapa yg ada duit dan cuti....... he3
    remy cuti tarak!!!!! april baru masuk.....

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D