Food & Travel

07 November 2013

Avillion Port Dickson 2013


Lagi sekali check in Avillion PD. Tah kenapa tah. Saje gemar. Dah tak de pilihan kot. Nak jalan jauh2 tak berapa nak lepas. So balik2 sini dan sana. Erti kata lain, berani pergi lagi sebab dah jatuh cinta dengan hotel2 tersebut. Maknanya selese, release la tuh segala mala tekanan kalau dah pergi sampai 2-3x tuh. Huhuhuhu. So lets..

Tahun lepas dan tahun sebelumnya kami ada jugak kesini. Sila tengok list disebelah kalau2 nak tgk tahun2 sebelumnya.

Ke sini betul2 nak berehat. Bukan la tak le nak rehat kat rumah. Lagi rehat kan if rumah sendiri? Tapi tu lah, nak juga beralih2 angin. Nak juga bangun2 tido ada deru2an ombak. Ahaks











Macam entry Avillion yang lepas, aku memang memuji food dia. Lagi2 bfast dia ade serve roti canai. Sedap weih. Dan masih sedap bila dorang tebar roti canai panas2 kat depan mata.



Stesen roti canai dia. Otai kakak tuh menebar roti canai pakai baju semart plak tuh. Haih.









Masa ni tengah pregnant 4-5bulan camtu. Perut tak berapa nampak sebab perut sedia ada dah sedia memerut. Huhuhuhu. Perut membulat dengan jayanya start bulan ke 6 hujung.

**Cite pasal perut, meh aku create 1 lagi blog duk cite pasal perut moms n baby Sarah. (dah beranak kecik ni x lepas nak merayau, so puasa blog ni kita merapu ke blog cerita keadaan semasa plak la yek? Anak dah besa sket start jalan balik, insyaALLAH) sarahainman.blogspot.com

11 comments:

  1. sronok la tgk avilion yg cantik ni..bila ntah nk smp..hehehe

    ReplyDelete
  2. Teringin nk pergi sini.. selalu baca u review tempat nie best! Insyaallah satu hari pasti sampai sini..=D

    ReplyDelete
  3. Gi PD gak last month, tapi stay kat Klana Beach Resort. Best gak tempat tu...

    ReplyDelete
  4. hai beb!muah kiri muah kanan..rindu ko!best nyer..aku rasa wajib dah pegi sini la lepas ni!! :)

    ReplyDelete
  5. tak mampu JM nk stay kat sini..tgk gambo je lah...ahah...baru ingat..puteri tu namanya Sarah :-)

    ReplyDelete
  6. baru nak komen mana babyy..nsb scroll bawah kata time ni preggy..
    nampak x taksabar nk tgk baby sarah yg latest.hahaha

    ReplyDelete
  7. Patut la takder gambar Sarah.... kat dalam lagi rupanya

    ReplyDelete
  8. Wah! Cantik sangat infinity pool mereka. :)

    Peacock also cantik. :)

    mt
    Meitzeu @ Blog

    Meitzeu @ Facebook

    Meitzeu @ Twitter

    ReplyDelete
  9. salam beb ..
    memang fantastik la tempat dia ..
    mana tau satu hari nanti aby plak yg datang ke sana ..
    nota .. aby buat reply kt blog meow psl nama tu ..
    jengok la .. utk info ..

    ReplyDelete
  10. akak penah ke sini dulu.. tapi tak pulak menjamah sarapan dia.. nnt mmg kena ulang lah gitu..

    ReplyDelete
  11. ok ek bilik die?nak pergi x terpergi2..

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D