Food & Travel

16 December 2013

WTS : Quinny Buzz 3





Beli seminggu lepas Sarah lahir 9 Sept 2013.

Pakai tak lebih dari 5x with Maxi Cosi car seat. With this original seat tak lebih dari 3x. 

Sebab tak berapa pakai, Sarah baru 3 bulan kot. Papa keje luar. Mami x brani nk keluar berdua n Sarah memang x bole keluar jln more then 30mins. Nanti merengek nak tido (tido nak kena ade katil n nenen!!). So stroller ni keluar masa Sarah betul2 baby dulu yg tido je jarang bangun. Huhuhu.. 

Sebab nak jual? Mau angkat baru la dey!

Set with rain cover n adapter utk masuk maxi cosi. Ye this type of stroller bole ngam dgn maxi cosi. 

Cth with our maxi cosi pebble 

CAR SEAT KAMI MASIH MAHU. TAK JUAL! BUT ONCE SARAH DAH BESAR SKET KAMI JUAL. SAPA MAHU?! This carseat up to 9mos je. Sarah dah 3bln. 

So berapa kami mahu juai?

Quinny Buzz 3 (chrome)


SOLD

Retails price : RM2xxx

My price : RM 1450 (nett) exc postage. 

Serious buyer je please. 

Meh email wonderfulretreats@gmail.com

*entry kelaut on9 from hp. 

Sekian, astalavistahhh bebeh

4 comments:

  1. beb...ko dah ada baby eh?? tahniah..aku tatau ko preggy pun tetibe tau dah ada sarah..TAHNIAH!! anak aku lahir lambat 20 hari dari sarah..hee

    ReplyDelete
  2. Ops tak seriyus tp nak komen jgk kekeekek.

    ReplyDelete
  3. suka nya tgk macam2 pesen stroller, carrier etc for babies.. kami beli yg boleh guna dari baby sampai belas2 kilogram.. alhamdulillah tahan lama guna utk 2 anak... yg dari babu tu kan boleh kasi bating jgk.. sarah x suka ke.. tapi yg baru mesti lagi best kan... gerramm tgk..

    ReplyDelete
  4. weiiii congrattt for your bby girl sarah
    mn sarah nak tgk..ikut muka sape..mami or dedi
    bila beranaknye huhuhu moh lah share2 stori mori uols hehe

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D