Food & Travel

03 April 2013

PROMO lagikkk.. Jom makan2 and jalan2 Melaka.


Walaupon aku hanya selalu kongsikan promo2 mcm ni kat FB page aku je, tapi kali ni aku rajin sikit nak kongsi dengan kawan2 blogger jugekkk..

Mai datang dekat2 rapat2... 
Untuk PROMO dengan harga RM182 nett ni memang aku rekemen gile2 hotel ni habak hang. Bila murah, nampak la selesa, cantik, makan sedap, etc. Kalau harga asal (rm300+) aku tak rekemen sangat lah. Sebab banyak kekurangannya dari segi service and blablablabla.. Uols bole bace review gediks aku kat sini Hatten Hotel 2012

Tapi itu dulu, tahun 2012. Hope dorang dah buat banyak pembetulan dari kesilapan yang dulu lah. Tapi kalau tak buat pon lantak pi lah, bila harga dah RM182nett tuh, pada aku masih berbaloi dengan kesilapan yang ko berikan tuh. Aku tak kesah.

So adik2 kakak2 ni sy dah bagi 1 lagi jalan nak beromantika dengan laki or bini or anak2.. So jangan bagi alasan ye? Oh btw aku sangat sukakan breakfast serve dia and swimming pool die yang zasss.. Aku suka. (Sila click review aku kat atah nuh.. )

Yang sebetulnya aku memang in love dengan melaka. Selalu sangat balik hari semata2 nak makan2 n jalan2 melaka. Saje dating2... EMAS 916 dia pon sangat murah. Kikikikiki. I love Melaka.

Diantara kegemaranku

Asam Pedas Claypot - click me

Asam Pedas Hajah Mona - click me

Coconut Shake Klebang - click me

Ikan Bakar Pernu - Umbai - click me

Dah ala2 tahun melawat melaka plak dah kan Promo nye? Huhuhuhu..

So sila2 lah like page gue.. https://www.facebook.com/wonderfulretreat untuk more promo yang nak di share kan.

**tengah gatal2 tangan usha hotel2 dekat ni tok berehat2 di hotel2 Malaysia yang tak perlu menaiki flight. Nak berehat laa!!!!