Food & Travel

26 November 2014

Nandos monopod for FREE






Ini kelakar!!! 

Makan Nandos dapat monopod free! Amik set for 4 tapi makan nya berdua je. Depa la yang rekemen. Bila agree dgn deal tu diberinya monopod. lol. 

Aku rasa lawak. Kenapa? Sebab aku tak penah berminag dgn benda ni. Sekali dapat itu jam jgk laki bini test. Berat plk monopod nandos nih. Quality pon nampak bagus. 

So sapa hp baru, mood baru. Dahh2 p lunch Nandos ini hari. 

Cya

7 comments:

  1. wah mkn nandos dpt monopod free..ada contest ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde makne sy nk join contest kak. Hehehehe. Ha ah mmg dpt free sbb mkn set tu kot. Tp xde pon tulis kt mne2. Die main bg n main ckp je kot

      Delete
  2. hahahaha..sama la kiter ade dapat jugak last week kat nandos maluri!!

    ReplyDelete
  3. seruissssssssssssssss?

    aku nak pi la walaupun aku x suka pakai monopod. tapi buat kait buah aci je kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Surius bro.

      Kait ape buah ko nak tuuuuuu gile..

      Delete
  4. salam beb ..
    wah .. lps ni blh la berselfie sakan ..
    december ni berjalan ke mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite winter kt mesia je la bro.. Bro n fams apa plan?

      Delete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D