Food & Travel

15 May 2015

Info PROMO : Swiss Garden Melaka


Saje nak info korang. Hotel ni bru je bukak Dec 2014. Memang ramai dah blogger pegi. Jan15 aku ke Majestic Melaka pon aku perasan dah hotel ni. Dekat je pon dgn hotel Majestic. Dalam hati pon berkata 'eh hotel baru ni!'  So dah sekian lama, rakan blogger cik N kita pon dah ade p tapi baru la ni gue terpanggil utk google and buat reservation. 

Xnak la untong sorang. Nak la share dgn korang. Promotion jgn dilepaskan!!!! Hotel baru! Location pon baru. Sebelum ni building semua ni tak ada. Residence and The Shore Mall ni smua tak ada! Kejap je dia naik. Padahal aku sll jgk ke melaka. Cit. 

Masa p latest ni plak google jgk mall The Shore ni ada apa? Tapi cam biasa2 je. Seoul Garden je la yg menarik nya pon(pd aku dan waktu itu) sebab tu lah semakin dilupakan. TAPI lately ni ramai plak rakan2 ig ku update psal this hotel. Rase cam eh eh eh cam nak pg la jgk. Happening plak pool dia and bilik die selain baru sgt lah cantik dilihat. 

Sekali tgk harga Promo kat website die RM208! So zasss terus! Jom sape2 ske jln bajet mcm kami. Bilik cantik, melaka best, swimming pool menyelerakan apelagik? 

Jomz!




Pic google la smua. Tlg jgn saman!

**breakfast plak akan di kena kan charge lain RM40nett per head.

NAK BOOKING TERUS SILA KE LINK INI YEK?
Swiss Garden Hotel Melaka

For more info sharing meh like page https://www.facebook.com/wonderfulretreat

4 comments:

  1. buat reservation utk bila tu?aku baru booking semalam utk next week 22hb..hehehe..swimming pool die mmg menyelerakan utk anak2 kannnn

    ReplyDelete
  2. ouhh pd belum poie laie..ekau poie dulu lah yer..den poie Melaka dulu..hahaha

    ReplyDelete
  3. Salam sis.... how r u? Bsr dh baby.... hotel bru eh... pool menarik esp for kids..hehe

    ReplyDelete
  4. Discount hotel 30% dlm n luar negara
    Pakej umrah
    Ticket flight ke luar negara 5%
    Hai .. Kalau nak harga istimewa untuk pakej travel boleh email sy skrg : afiqah7293@gmail.com

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D