Food & Travel

18 May 2015

PNB Darby Park 2015


Assalamualaikum.

Apr2015

Selalu sangat cita sal PNB kan? Tapi tak pe lah. Nak jugak cita. Sebab most of the time duduk sini type of room yang dapat lain2. This time dapat Studio with 2 rooms. Lebih luas, lebih selesa.


Hollah2!




Ini 2nd room yang twin bed. Kalau dapat bawak mak abah siok kan?


2nd room toilet.




Hall.


1st room. 









This is the view from our room. Berangan nak duduk Troika lettew. 


Ben's KLCC

Kan agak dah lama tak kesini. So meluap2 lah nak makan cabonara beliau. 


Nasi ayam yang rasa hainan nya is hainan lah. Sedap2 biasa.


Fish n chips untuk anakanda. Sedap boleh la.


Cabonara yang lansung tak sedap dimana dulu nya sampai termimpi2, sekarang tidak lagi. Walhal tak sedap tapi licin. Itu adalah kewajipan. Tak baik membazir.




Anakanda kami dah besar! Alhamdulillah..

kbye

1 comment:

  1. apsal gmbr fesyen jubah tkde pn gmbr..nk gk tumpang tgk...gmbr hotel & mkn2 mmg suka tgk

    ReplyDelete

Komen biarlah yang tak ada kene mengena dgn org lain or JANGAN yg bersifat negative..

To Anon, lets be friend. Leave yr contact/link for us to visit.

TQ in advance~ :D